Ne demek?

Wiki Article

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Yani, baz ayırt şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını dikilmek sinein tasarlanmışken, evgin çıkış kapısı sadece hızlı ve emin tahliye midein kullanılan bir bapdır.

Yangın bapmızdan birisi baskı açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu midein muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir başka özelliği kilit + dal seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak makul yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) mukannen durumlara göre TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Eğer bir yangın bapsı derunin hediye mesafeştırması yapılıyor ise bu durumda en âlâ şık ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna göre en sadık hediyeı yolmak olacaktır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Standart bir acil çıkış bapsı umumiyetle 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata iye olmaktadır. Ancak, bapnın yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve özge özellikleri kabilinden faktörler Yangın Merdiveni Kapısı bedelı etkiler.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin tarafı sıra, yangın kapıları ekseriya özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden öteki yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını belirleme etmek sinein uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya çatı denetiminden mesul özel bünyelardan rey fethetmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari binasına muvafık yangın merdiveni seçilebilir, binanın tasarruf amacına makul türler tercih edilebilir.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama altına aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page